Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 61g49kcal0.9g10.2g0g1.8g
Kesäkurpitsa zucchini 36g6.4kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Mineraalisuola keskiarvo 0.4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g129kcal2.2g22.2g2.2g4g
Valittu annoskoko98g65kcal1.1g11.1g1.1g2g
Annoskoko puolitettuna49g32kcal0.6g5.6g0.6g1g
Arvot/100g100g66kcal1.1g11.4g1.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773