Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 26g8.8kcal0.8g1.3g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g178kcal5.3g36.4g0.6g1.8g
Margariini 80 % laktoositon 9g64kcal0.1g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g551kcal13.4g84.4g16.4g3.8g
Valittu annoskoko97g276kcal6.7g42.2g8.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna49g138kcal3.4g21.1g4.1g1g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250