Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 54g185kcal5.5g37.7g0.6g1.9g
Vehnälese 3g6.9kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.9g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g435kcal14.2g80g4.4g6g
Valittu annoskoko98g218kcal7.1g40g2.2g3g
Annoskoko puolitettuna49g109kcal3.6g20g1.1g1.5g
Arvot/100g100g223kcal7.3g41g2.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98099