Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 44g15kcal2g0.9g0.1g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 15g32kcal2.5g0g2.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.6g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)2.9g2.3kcal0.1g0.6g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa7.3g22kcal1.7g0g1.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.3g20kcal1.4g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g328kcal16.2g4.4g27g2.2g
Valittu annoskoko98g164kcal8.1g2.2g13.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna49g82kcal4.1g1.1g6.8g0.6g
Arvot/100g100g168kcal8.3g2.3g13.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366