Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 37g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha27g46kcal5.2g0g2.7g0g
CousCous, keitetty 100g11g20kcal0.5g3.7g0.4g0.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%11g6.6kcal0.4g0.8g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g5.5g20kcal1.5g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g208kcal16.2g13.2g9.8g2g
Valittu annoskoko98g104kcal8.1g6.6g4.9g1g
Annoskoko puolitettuna49g52kcal4.1g3.3g2.5g0.5g
Arvot/100g100g107kcal8.3g6.8g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338