Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)49g62kcal9.3g1.7g2g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g15g43kcal2.8g0.1g3.5g0g
Sipuli 16g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kuohukerma (Ingman)14g47kcal0.3g0.4g4.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g314kcal25.2g6g20.6g0.6g
Valittu annoskoko97g157kcal12.6g3g10.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g78kcal6.3g1.5g5.2g0.2g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3.1g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895