Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.8g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g27g10kcal0.3g1.8g0.1g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g16g39kcal2g0g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g2.2g7.2kcal0.3g1.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g127kcal5.8g9g6.6g0.8g
Valittu annoskoko98g64kcal2.9g4.5g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna49g32kcal1.5g2.3g1.7g0.2g
Arvot/100g100g65kcal3g4.6g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414876