Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g12g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.8g11kcal0.7g0g0.8g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g95kcal6g2.8g6g2g
Valittu annoskoko98g48kcal3g1.4g3g1g
Annoskoko puolitettuna49g24kcal1.5g0.7g1.5g0.5g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.4g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114169