Voileipäkakkurulla

Leikkaa paahtoleipien reunat pois ja kostuta leivät lihaliemellä.

Asettele palat "levyksi" leivinpaperin päälle.

Levitä täyte ja rullaa kuten kääretorttu.

Valmista voileipäkakku edellisenä iltana ja anna maustua jääkaapissa, kuorrutus seuraavana päivänä.

Koristelusta voi siis tehdä runsaan tai vähemmän runsaan oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2085 grammaa

Piskowitch
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkkusalaatti (Felix), annos 10g7g5.1kcal0g1.2g0g0g
Lihaliemi laimennettu 9g1.8kcal0g0.3g0.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton9g16kcal0.7g0.1g1.4g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti7g20kcal0.2g0.4g1.9g0g
Paahtoleipä, Vehnä Fazer, viipale 20g15g41kcal1.3g7.3g0.5g0.4g
Felix ultra light voileipä pikkelssi12g23kcal0.1g0.1g2.1g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)4.7g9kcal0.1g0.2g0.9g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu2.3g6.1kcal0.7g0g0.4g0g
Majoneesi, ultra light, 1 tl14g25kcal0.3g1.4g2.1g0g
Kokolihaleikkele, keittokinkku, rasvaa 4,5 % 0.9g1kcal0.2g0g0g0g
Salaatti ilman kastiketta (kurkku, tomaatti ym.)2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kinkkukuutio (Korpela), annos 100g14g16kcal2.1g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g327kcal11.4g22.2g20.2g0.8g
Valittu annoskoko98g164kcal5.7g11.1g10.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna49g82kcal2.9g5.6g5.1g0.2g
Arvot/100g100g168kcal5.8g11.4g10.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78841