Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,316g10kcal1.7g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g218kcal27.4g2.6g10.8g0.4g
Valittu annoskoko98g109kcal13.7g1.3g5.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna49g55kcal6.9g0.7g2.7g0.1g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161701