Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Herkkusieni 16g2.5kcal0.3g0g0.1g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]6.2g21kcal0.7g0g2.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g253kcal5.2g3.8g24.2g1g
Valittu annoskoko98g127kcal2.6g1.9g12.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna49g63kcal1.3g1g6.1g0.3g
Arvot/100g100g130kcal2.7g1.9g12.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412