Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk18g4.7kcal0.1g0.9g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 15g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Paprika punainen 7.4g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g18g30kcal3.3g0g1.8g0g
Ketsuppi, Heinz2.2g2.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g108kcal7.8g9.2g3.8g1.4g
Valittu annoskoko98g54kcal3.9g4.6g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna49g27kcal2g2.3g1g0.4g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019