Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%31g66kcal5.6g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Salaatti, jäävuori tuore20g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kurkku 12g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Feta Patros 200 g7.8g19kcal1.3g0.1g1.5g0g
Paprika, punainen5.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kermaviili Ingman 10%7.8g9kcal0.2g0.3g0.8g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g208kcal15.4g3.4g12.4g1.2g
Valittu annoskoko98g104kcal7.7g1.7g6.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna49g52kcal3.9g0.9g3.1g0.3g
Arvot/100g100g106kcal7.9g1.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271