Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 14g10kcal2g0g0.2g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g39g113kcal4.3g21.5g1g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g31g50kcal0.7g1.2g4.7g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g390kcal14.4g47g15.8g0.4g
Valittu annoskoko98g195kcal7.2g23.5g7.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna49g98kcal3.6g11.8g4g0.1g
Arvot/100g100g199kcal7.4g24g8.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551