Wanhan ajan liha-perunavuoka

Viipaloi lihat.

Kuori ja viipaloi perunat ja pilko sipuli.

Paista sipulia ja lihoja hetki.

Lado vuokaan päällekkäin perunoita ja lihaa.

Ripauta väliin mustapippuria.

Lämmitä vesi-maitoseosta ja liuota sekaan lihaliemet.

Kaada vuokaan.

Paista reilu tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3130 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Kylkiviipale (Pottu), annos 400g13g52kcal1.6g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g204kcal6.4g19g10.8g1.4g
Valittu annoskoko98g102kcal3.2g9.5g5.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna49g51kcal1.6g4.8g2.7g0.4g
Arvot/100g100g104kcal3.3g9.7g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327508