Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 9g35kcal1.1g0g3.5g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g19g49kcal0.6g0g5.1g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g9g21kcal0.9g0g1.9g0g
Kalkkuna 19g37kcal5.9g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g309kcal17.8g4.6g24g1.6g
Valittu annoskoko98g154kcal8.9g2.3g12g0.8g
Annoskoko puolitettuna49g77kcal4.5g1.2g6g0.4g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150