Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 28g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Kidneypapu, suolaliemessä30g33kcal2.3g5.3g0.1g2.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 18g56kcal4.7g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 12g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g224kcal15g15.6g10.8g6.6g
Valittu annoskoko98g112kcal7.5g7.8g5.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna49g56kcal3.8g3.9g2.7g1.7g
Arvot/100g100g114kcal7.7g8g5.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826