Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka23g69kcal2.2g13.7g0.5g3.4g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g137kcal4.4g27.4g1g6.8g
Valittu annoskoko98g69kcal2.2g13.7g0.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna49g34kcal1.1g6.9g0.3g1.7g
Arvot/100g100g70kcal2.2g14g0.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742