Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g7g25kcal2g0.1g1.8g0g
Pirkka salsadippi medium13g7.3kcal0.1g1.6g0g0.2g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g14g17kcal0.4g0.7g1.4g0.1g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)21g5.3kcal0.2g0.9g0.1g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi14g3.7kcal0.2g0.7g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g28g21kcal4.8g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g173kcal15.4g8g8.6g0.6g
Valittu annoskoko98g86kcal7.7g4g4.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g43kcal3.9g2g2.2g0.2g
Arvot/100g100g88kcal7.9g4.1g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155