Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Vehnälese 0.9g2.1kcal0.1g0.1g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g84kcal0g0g9.4g0g
Porkkanaraaste 200g28g7.6kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Tomusokeri 1dl=60g7g28kcal0g7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 14g41kcal1.5g0.4g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g560kcal7.8g66.2g28.4g2.8g
Valittu annoskoko98g280kcal3.9g33.1g14.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna49g140kcal2g16.6g7.1g0.7g
Arvot/100g100g286kcal4g33.8g14.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696