Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki56g51kcal8.4g1.4g1.1g0g
Kauralese 5.1g18kcal0.9g2.3g0.4g0.9g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.8g17kcal0.7g0.2g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g256kcal27.4g8g12g1.8g
Valittu annoskoko98g128kcal13.7g4g6g0.9g
Annoskoko puolitettuna49g64kcal6.9g2g3g0.5g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396