Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g9g42kcal0.7g6.4g1.5g0.3g
Suolapähkinä, taffel2.3g15kcal0.7g0.3g1.2g0.2g
Suklaa tumma 4.7g24kcal0.2g2.5g1.5g0.2g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 23g39kcal1.8g0.9g3g0.6g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g8.2g11kcal1.1g0g0.7g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 2.8g8kcal0.4g0g0.7g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.9g3.8kcal0.2g0.3g0.2g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g12g68kcal3.5g1.4g5.4g1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 12g7.5kcal0.4g0.6g0.4g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen4.7g26kcal0.5g2.3g1.5g0.1g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g608kcal19g51g36g4.8g
Valittu annoskoko98g304kcal9.5g25.5g18g2.4g
Annoskoko puolitettuna49g152kcal4.8g12.8g9g1.2g
Arvot/100g100g311kcal9.7g26g18.4g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882