Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g532g1781kcal63.8g350.9g12.8g43.6g
Grahamjauho 33g107kcal3.4g19.7g0.7g3.2g
Siirappi 24g71kcal0g17.5g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 24g76kcal6.9g1.7g4.7g7.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 19g128kcal5.1g1.3g11g2.3g
Rypsiöljy 15g131kcal0g0g14.8g0g
Vesi295g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 30g22kcal3.9g0.3g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1940g4631kcal166.2g782.8g88.2g116.6g
Valittu annoskoko970g2315kcal83.1g391.4g44.1g58.3g
Annoskoko puolitettuna485g1158kcal41.6g195.7g22.1g29.2g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010