Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 410g569kcal51.2g1.2g40.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki500g280kcal42.5g25g1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g34g204kcal7.1g2.2g18.4g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Canderel makeutusjauhe16g61kcal0.5g14.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1940g2308kcal202.6g106.4g119.2g0g
Valittu annoskoko970g1154kcal101.3g53.2g59.6g0g
Annoskoko puolitettuna485g577kcal50.7g26.6g29.8g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856