Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha133g221kcal25.3g0g13.3g0g
Keittojuurekset, apetit67g17kcal0.6g3.2g0.2g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g133g80kcal2g17.3g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5g3.7kcal0.4g0.5g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g16kcal1.9g0g1g0g
Keittojuurekset, apetit4.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g10g5.9kcal0.1g1.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.1g8.6kcal0.6g0g0.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1940g976kcal78.8g47.6g50.6g6.4g
Valittu annoskoko970g488kcal39.4g23.8g25.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna485g244kcal19.7g11.9g12.7g1.6g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183250