Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa312g53kcal1.2g7.8g1.9g2.2g
Purjosipuli 166g38kcal3g4g0.3g3.5g
Paprika keltainen 63g19kcal0.6g3.2g0.1g1.2g
Tomaatti 156g36kcal0.9g5.4g0.5g2.2g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g14g30kcal1.9g3g1.1g0g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 25g224kcal0g0g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1940g823kcal16.4g51.2g58.6g19.8g
Valittu annoskoko970g412kcal8.2g25.6g29.3g9.9g
Annoskoko puolitettuna485g206kcal4.1g12.8g14.7g5g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665