Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g44g46kcal3.5g7.1g0.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g275g606kcal66.1g5.5g35.8g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g526g421kcal26.3g73.6g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1940g2211kcal195g184.4g83.4g6g
Valittu annoskoko970g1106kcal97.5g92.2g41.7g3g
Annoskoko puolitettuna485g553kcal48.8g46.1g20.9g1.5g
Arvot/100g100g114kcal10.1g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62927