Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1575g11425kcal18.7g6.3g1280.5g0g
Sokeri 1530g6210kcal0g1528.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 1485g2118kcal185.6g4.5g152.2g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g2052g6936kcal178.5g1454.9g18.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g720g4320kcal172.8g47.5g388.8g0g
Leivinjauhe 135g237kcal7g51g0g0.7g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)1800g2484kcal135g95.4g180g0g
Appelsiinimehu, 2 dl405g182kcal1.2g40.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19404g67825kcal1397.6g6457.2g4040.8g1.4g
Valittu annoskoko9702g33913kcal698.8g3228.6g2020.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna4851g16956kcal349.4g1614.3g1010.2g0.4g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576