Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2802g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g911g255kcal5.5g54.2g1.8g22.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2802g308kcal30.8g30.8g5.6g28g
Sipuli 385g117kcal4.8g18.5g0.8g6.5g
Seiti, pakasteena - Findus2802g1961kcal448.3g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19404g5282kcal978.8g207g33.2g114.6g
Valittu annoskoko9702g2641kcal489.4g103.5g16.6g57.3g
Annoskoko puolitettuna4851g1321kcal244.7g51.8g8.3g28.7g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396750