Makaronilaatikko

Ensimmäiseksi laita uuni päälle n.200 astetta ja alimmalle tasolle ritilä.

Ruskista kevyt(10%) j-liha400g paistinpannulla tilkassa ruokaöljyä ja mausta suolalla, pippurisekoitteella, ranskanperunamausteella, valkosipulijauheella, kuullota hienonnetut sipulit 2kpl:tta lisää j-lihan sekaan.

Keitä pussillinen makaroneja-heitä keitinveteen 2-kpl lihaliemikuutioita ennen veden kiehumista, keitä n. 8min.

Kiehuvien makaronien sekaan heitä puolipss.

Hernemaissipaprikaa kun keittoaikaa on jäljellä n. 4-min.

Valuta makaroni-paprika seos.

Sivele savi tai mikä vaan vuoka öljyllä.

Kaada makaroni-paprika vuokaan ja kaada päälle j-liha, sekoita keskenään.

Lisää 1dl rasvaton maito ja 1 dl vettä kulhoon.

Kypsennä 175-200 asteessa n. 1-tunnin ajan.

lisää halutessasi juustoraastetta pinnalle kun kypsennys aikaa on jäljellä n. 15min.

Peitä/anna hautua kannen alla 10min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Ouppelixi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1401g462kcal46.2g68.6g0g0g
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2802g4651kcal532.4g0g280.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl154g385kcal18.5g2.3g33.9g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 2802g2706kcal84.3g548.9g9g27.7g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1051g1084kcal36.3g189.1g11.1g30.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl105g946kcal0g0g105.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19432g20848kcal1453.6g1685g881.4g140.6g
Valittu annoskoko9716g10424kcal726.8g842.5g440.7g70.3g
Annoskoko puolitettuna4858g5212kcal363.4g421.3g220.4g35.2g
Arvot/100g100g107kcal7.5g8.7g4.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56019