Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 666g957kcal106.6g0g59.3g0g
Rypsiöljy 54g477kcal0g0g54g0g
Purjosipuli 80g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Tilli, tuore 133g40kcal4.9g1.2g1.1g2.8g
Korppujauho 20g73kcal2.1g15g0.2g1.1g
Ruokasuola jodioitu 17g0.4kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 1.3g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g3140kcal230.4g37.4g229.6g11.8g
Valittu annoskoko972g1570kcal115.2g18.7g114.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna486g785kcal57.6g9.4g57.4g3g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230