Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Voi 63g457kcal0.8g0.3g51.3g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 50g160kcal14.4g3.5g9.9g15.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g15g21kcal2.1g2.1g0.5g7.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g345g1243kcal96.7g6.9g93.2g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 413g589kcal51.6g1.2g42.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g4980kcal332.4g36.6g394.4g45g
Valittu annoskoko972g2490kcal166.2g18.3g197.2g22.5g
Annoskoko puolitettuna486g1245kcal83.1g9.2g98.6g11.3g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723