Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g211g304kcal46.4g0g12.7g0g
Rypsiöljy rainbow4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Parsakaali brokkoli 84g30kcal3.9g1.6g0.3g2.1g
Porkkana 84g28kcal0.5g4.7g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Hillosipuli, Rainbow23g7.9kcal0.2g1.6g0g0g
Paprika, punainen56g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.6g14kcal0.7g0.1g1.2g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%42g34kcal1.4g2.5g2.1g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g56g90kcal4.5g2.8g6.8g0.8g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g8.4g30kcal1.1g5.9g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 338g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g1215kcal120.2g49.8g56g15g
Valittu annoskoko972g608kcal60.1g24.9g28g7.5g
Annoskoko puolitettuna486g304kcal30.1g12.5g14g3.8g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143493