Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai180g665kcal9g57.5g44.9g3.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g373kcal42.7g0g22.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl6.1g53kcal0g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g180g37kcal1.1g6.8g0.5g2.5g
Juustoraaste Arla Magre 17%45g126kcal13g1.1g7.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 135g24kcal0.8g3.4g0.5g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g135g27kcal0.8g5.1g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g2647kcal136.6g154.2g165.2g20g
Valittu annoskoko972g1323kcal68.3g77.1g82.6g10g
Annoskoko puolitettuna486g662kcal34.2g38.6g41.3g5g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249