Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.311g1088kcal41.4g211.5g7.5g11.8g
Sokeri 136g550kcal0g135.4g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)279g92kcal9.2g12.6g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g120g861kcal1.2g1.2g95.7g0g
Neilikka, annos 4g3.2g12kcal0.1g2.5g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g12g37kcal1.3g7.2g0.8g3.3g
Siirappi 112g337kcal0.1g82.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g5954kcal106.6g906.2g208.2g30.2g
Valittu annoskoko972g2977kcal53.3g453.1g104.1g15.1g
Annoskoko puolitettuna486g1489kcal26.7g226.6g52.1g7.6g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450