Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g350g875kcal59.5g0g70g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g100g325kcal14g0.5g30g0g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g150g53kcal6.9g3g0.1g3.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g125g75kcal1.2g5.6g5g0.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)125g106kcal1.2g4.4g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1945g2943kcal168.8g39.2g228.2g13g
Valittu annoskoko973g1472kcal84.4g19.6g114.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna486g736kcal42.2g9.8g57.1g3.3g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393