Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 6662g9574kcal1065.9g0g592.9g0g
Rypsiöljy 540g4772kcal0g0g539.6g0g
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Tilli, tuore 1332g399kcal49.2g12g10.7g28g
Korppujauho 200g732kcal21g149.7g2.1g10.6g
Ruokasuola jodioitu 173g4.4kcal1.1g0g0g0g
Valkopippuri 13g38kcal1.4g5.7g0.3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19440g31404kcal2306.2g373.2g2294.4g117.8g
Valittu annoskoko9720g15702kcal1153.1g186.6g1147.2g58.9g
Annoskoko puolitettuna4860g7851kcal576.6g93.3g573.6g29.5g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230