Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.5850g20475kcal778.1g3978g140.4g222.3g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g2970g5049kcal445.5g0g356.4g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl270g2430kcal0g0g270g0g
Suola, annos 3g90g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 540g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19440g55908kcal2447.2g7956g1533.6g444.6g
Valittu annoskoko9720g27954kcal1223.6g3978g766.8g222.3g
Annoskoko puolitettuna4860g13977kcal611.8g1989g383.4g111.2g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148793