Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g5326g12143kcal1011.9g0g905.4g0g
Flora ruoka kevyt & paksu200g120kcal2g9g8g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)666g2463kcal92.5g482.7g16.6g27.3g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g1332g400kcal13.3g73.2g8g20g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1198g2725kcal60.6g210.1g168.7g69.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste999g3595kcal289.6g17g279.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19440g42892kcal2939.8g1584g2772.6g233.6g
Valittu annoskoko9720g21446kcal1469.9g792g1386.3g116.8g
Annoskoko puolitettuna4860g10723kcal735g396g693.2g58.4g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308