Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1800g3060kcal360g0g180g0g
Keräkaali, 100g6750g1620kcal81g229.5g13.5g141.7g
Fondue, puolet paketista 220 g225g495kcal45g22.5g38.2g0g
Sipuli 495g150kcal6.2g23.8g1g8.4g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g450g1458kcal62.1g270.5g14g46.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19440g13565kcal1108.6g1092.6g493.4g393.8g
Valittu annoskoko9720g6783kcal554.3g546.3g246.7g196.9g
Annoskoko puolitettuna4860g3391kcal277.2g273.2g123.4g98.5g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116