Suklaabrowniekakku (Iltalehti)

1. Mittaa kattilaan voi ja paloiteltu suklaa (175 g). Sulata miedolla lämmöllä välillä sekoittaen niin, että seos on tasaista ja kiiltävää.

Jäähdytä.

2. Vatkaa sokeri ja kananmunat vaaleaksi vaahdoksi.

Sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos vaahtoon.

3. Lisää myös vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Sekoita taikinaan lopuksi rouhittu suklaa (50 g) ja pähkinät.

Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.

4. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.

Jäähdytä ja koristele tomusokerilla.

Tarjoile kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1866g13534kcal22.2g7.5g1516.8g0g
Tumma suklaa 86% (Marabou)2399g14512kcal206.3g455.8g1307.3g311.8g
Sokeri 2265g9195kcal0g2263.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1919g2418kcal211.1g5.8g172.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 693g2378kcal70.6g485.1g8.3g24.3g
Leivinjauhe 53g94kcal2.8g20.1g0g0.3g
Macadamianpähkinä, australia, käsittelemätön533g3811kcal42.6g48g405.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19456g91883kcal1111.2g6571g6820.4g672.8g
Valittu annoskoko9728g45941kcal555.6g3285.5g3410.2g336.4g
Annoskoko puolitettuna4864g22971kcal277.8g1642.8g1705.1g168.2g
Arvot/100g100g472kcal5.7g33.8g35.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104571