Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4487g947kcal53.8g152.6g9g94.2g
Jauheliha, sika-nauta 1282g2839kcal224.4g0g218g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 160g103kcal5.1g7.7g5.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1442g476kcal47.6g70.7g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)321g256kcal3.2g14.4g22.4g0g
Kananmuna kuoreton 529g754kcal66.1g1.6g54.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g48g351kcal0.5g0.5g38.5g0g
Siirappi 64g193kcal0.1g47.5g0g0g
Ohrasuurimo 272g878kcal22.5g172.1g5.4g20.7g
Bataatti, kuorittu 1122g908kcal17.6g188.8g0.6g33.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19456g15412kcal881.8g1311.8g707.4g297.2g
Valittu annoskoko9728g7706kcal440.9g655.9g353.7g148.6g
Annoskoko puolitettuna4864g3853kcal220.5g328g176.9g74.3g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704