Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6442g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g322g32kcal4.8g0g1.9g273.8g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g177g638kcal79.7g70.9g10.6g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale483g290kcal48.3g24.2g1.4g352.7g
Manteli, jauhettu, n. 1dl2255g13574kcal543.4g148.8g1217.6g157.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19456g29068kcal1352.4g487.8g2463g1568.6g
Valittu annoskoko9728g14534kcal676.2g243.9g1231.5g784.3g
Annoskoko puolitettuna4864g7267kcal338.1g122g615.8g392.2g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174