Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g5304g20687kcal318.3g1633.7g1437.5g721.4g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g530g2122kcal2.7g456.2g26.5g0g
Vesi1591g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 180g408kcal1g97.3g0.2g1.6g
Mustikka metsä- 1910g841kcal9.5g122.2g11.5g63g
Sokeri 212g861kcal0g212g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19456g49837kcal663g5042.8g2951.4g1572g
Valittu annoskoko9728g24918kcal331.5g2521.4g1475.7g786g
Annoskoko puolitettuna4864g12459kcal165.8g1260.7g737.9g393g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448