Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 6369g696kcal35.7g89.2g6.4g44.6g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 3184g4213kcal83.7g101.9g382.1g0g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 80g263kcal0.4g64.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19456g10343kcal239.6g510.8g777g89.2g
Valittu annoskoko9728g5172kcal119.8g255.4g388.5g44.6g
Annoskoko puolitettuna4864g2586kcal59.9g127.7g194.3g22.3g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305021