Vadelmapiirakka

Pohja:

2½ dl erikoisvehnäjauhoja
100 grammaa sulatettua margariinia
1 kananmuna
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

200 g kermaviiliä
kananmuna
300 grammaa (n. 3 dl) vadelmia
150 grammaa mustikoita
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Vatkaa sula margariini ja sokeri sekaisin.

Lisää puolet jauhoista ja leivinjauhe.

Sekoita.

Lisää kananmuna.

Lisää loput jauhoista.

Anna hetken seisoa.

Sillä aikaa voit tehdä täytteen.

Sekoita täyteainekset keskinään hyvin.

Käytin kauhoja molempien sekoittamiseen.

Vispilä on vaikea puhdistaa taikinasta.

Paista 200*C lämpötilassa 30-45 minuuttia.

Pistin aluksi puoleksi tunniksi yläritilälle ja lopuksi vartiksi alaritilälle piirakkavuoan.

Kannattaa voidella piirakkavuoka ennen paistoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen798g5746kcal0g0g638.4g0g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl1995g7182kcal239.4g1416.5g41.9g0g
Kananmuna kuoreton 878g1252kcal109.7g2.6g90g0g
Sokeri 1197g4859kcal0g1195.8g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1596g1373kcal49.5g70.2g95.8g0g
Vadelma 3192g1312kcal31.9g130.9g25.5g118.1g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19456g43843kcal865.2g5725.4g1783.2g236.6g
Valittu annoskoko9728g21921kcal432.6g2862.7g891.6g118.3g
Annoskoko puolitettuna4864g10961kcal216.3g1431.4g445.8g59.2g
Arvot/100g100g225kcal4.4g29.4g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431375