Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Sokeri 149g605kcal0g148.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 228g782kcal23.2g159.5g2.7g8g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g58g316kcal0.1g0.2g35.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen205g68kcal6.7g10g0g0g
Raparperi, tuore292g91kcal2g16.1g0.3g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1946g3844kcal73g676.2g82.8g24.2g
Valittu annoskoko973g1922kcal36.5g338.1g41.4g12.1g
Annoskoko puolitettuna487g961kcal18.3g169.1g20.7g6.1g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.8g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669