Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green132g427kcal31.6g64.4g1.3g15.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g324g114kcal3.2g22.1g1.6g4.5g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi351g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g146kcal16.7g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Lehtikaali 35g14kcal1.2g1.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1946g1424kcal106.6g180g24g43.4g
Valittu annoskoko973g712kcal53.3g90g12g21.7g
Annoskoko puolitettuna487g356kcal26.7g45g6g10.9g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.2g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012