Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 140g149kcal5.6g27.2g1.2g2.4g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 234g241kcal8.1g42.1g2.5g6.8g
Salaatti, jäävuori tuore117g12kcal1.3g0.9g0.2g1.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)9g1.9kcal0g0.6g0g0g
Tonnikala vedessä 216g226kcal48.5g0g3.2g0g
Purjosipuli 82g19kcal1.5g2g0.2g1.7g
Omena, keskikokoinen 200g164g56kcal0.3g11.6g0.5g2.9g
Persilja 12g3.2kcal0.2g0.1g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1946g1413kcal131g169g15.6g31.8g
Valittu annoskoko973g707kcal65.5g84.5g7.8g15.9g
Annoskoko puolitettuna487g353kcal32.8g42.3g3.9g8g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211