Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu160g202kcal17.6g0.5g14.4g0g
Sokeri 159g647kcal0g159.2g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 125g666kcal0.4g0.4g75g0g
Maito,kevyt (valio) 100g125g58kcal4g6g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 244g836kcal24.8g170.6g2.9g8.5g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Raparperi 150g51kcal1g8.2g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1949g4979kcal96.2g704.6g188.6g21.2g
Valittu annoskoko975g2490kcal48.1g352.3g94.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna487g1245kcal24.1g176.2g47.2g5.3g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287